Nektarin krémleves azték zsályával

| Nektarinleves receptek
Elkészítési idő: 80 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Nektarin krémleves azték zsályával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 szem nektarin
2 dl zsírszegény joghurt
1 csomag vaníliás cukor
ízlés szerint azték zsálya
igény szerint víz

Elkészítés:

1. A barackokat meghámoztam, kimagoztam, kisebb darabokra vágtam.

2. Cukorral, vaníliás.cukorral, vízzel és zsírszegény joghurttal összeturmixoltam. Behűtöttem.

3. Tálaláskor chia maggal (azték zsályával) megszórtam. Kánikulában kitűnően hűsít.

Az azték zsályaként ismert chia-mag legnagyobb előnye energetizáló hatása. Létfontosságú aminosavakat, Omega-3 zsírsavakat, antioxidánsokat, fehérjét, kálciumot, vasat, magnéziumot, káliumot tartalmaz.
Nektarin krémleves azték zsályával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1908 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nektarin krémleves azték zsályával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
lexikon