Olasz salátaöntet

Italienische Salatsauce

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Olasz salátaöntet
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál vörösborecet
1 gerezd fokhagyma
kevés fűszeres só
vagy
kevés

Elkészítés:

1. A sót oldódásig keverjük a vörösborecettel, majd krémesre keverjük az olívaolajjal.

2. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, és pár órára hűtőszekrénybe tesszük.

3. Ízlés szerint gazdagíthatjuk egy kevés reszelt citromhéjjal, apróra vágott vöröshagymával vagy zöldfűszerrel is.

Olasz salátaöntet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3105 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
(Underground Kiadó, 2013)

Magyarországon éltünk, amikor elkezdtem írni ezt a könyvet és Svájcban, amikor befejeztem. Ahogy megismertem és megkedveltem ezt az alpesi országot, úgy vált a receptgyűjteményem egyre élethűbb szakácskönyvvé. Az itt élő... bővebben...
Olasz salátaöntet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
(Underground Kiadó, 2013)

Magyarországon éltünk, amikor elkezdtem írni ezt a könyvet és Svájcban, amikor befejeztem. Ahogy megismertem és megkedveltem ezt az alpesi országot, úgy vált a receptgyűjteményem egyre élethűbb szakácskönyvvé. Az itt élő... bővebben...
könyvek