Töltött csirkemell

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Töltött csirkemell
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db 15 dkg-os csirkemell
8 szelet pármai sonka
A kenéshez:
igény szerint olaj

Elkészítés:

1. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra (gáztűzhelynél 6-os fokozat), légkeveréses sütő esetében 180 fokra. A sütőtálat vékonyan kiolajozzuk.

2. A mozzarellákat 8 szeletre vágjuk. A csirkékre 2-2 szeletet rakunk, 1 zsályalevéllel letakarjuk.

3. Minden csirkére 2-2 szelet pármai sonkát terítünk„ letakarva a mozzarellaszeleteket. A szeleteket feltekerjük, fogpiszkálóval rögzítjük.

4. A feltekert csirkemelleket az előkészített sütőtálba rakjuk, 20 perc alatt készre sütjük. Burgonyával és gőzölt spenóttal tálaljuk.

A zsálya igen csípős, tehát csak keveset használjunk a csirke ízesítéséhez. Mindegyik húshoz csupán egy levelet.
Töltött csirkemell
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3025 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt nélkülözhetetlen segítség. A tökéletes sütés-főzés nem tökéletes... bővebben...
Töltött csirkemell
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt nélkülözhetetlen segítség. A tökéletes sütés-főzés nem tökéletes... bővebben...
recept beküldése