Finom csirkefalatok kutyáknak



Elkészítés:
1. Egy fazékban vagy serpenyőben melegítsük fel az olaj felét, adjuk hozzá a csirkedarabokat pirítsuk aranybarnára minden oldalán, és tegyük egy tálba.
2. Az olajhoz öntsünk egy csésze vizet, és nagy lángon forraljuk fel. (Ebből lesz a pecsenyelé.)
3. Közben a megpuhult csirkéről kapargassuk le a barna részeket, adjuk a pecsenyeléhez, és öntsük a csirkedarabokra.
4. A maradék olajat melegítsük fel a fazékban, adjuk hozzá a répát, és addig pároljuk, míg meg nem puhul.
5. Tegyük hozzá a félretett - pecsenyelével leöntött - csirkét, a petrezselymet, forraljuk össze, majd közepes lángon pároljuk tovább körülbelül 120 percen át.
6. Ha kihűlt, szedjük le a zsírt a tetejéről, és adagonként tegyük a hűtőbe vagy a fagyasztóba.
Ha levesként akarjuk kínálni, vegyük ki a csirkedarabokat, és tegyünk bele főtt zöldségeket vagy kutyatésztát.