Kelbimbó gesztenyével és pancettával

| Szalonnás-gesztenyés kelbimbó receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kelbimbó gesztenyével és pancettával
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13 dkg kockára vágott pancetta
90 dkg félbevágott kelbimbó
1 evőkanál extraszűz olívaolaj
másfél dkg vaj
2 db összevágott mogyoróhagyma
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A kelbimbót sós, forró vízben 2 percig blansírozzuk. Leszűrjük, lecsöpögtetjük, hideg vízbe tesszük.

2. Az olajat felforrósítjuk wokban vagy serpenyőben, a pancettát (esetleg bacont) aranybarnára sütjük. Hozzáadjuk a mogyoróhagymát, és úgy 5 percig rázogatva sütjük. Visszarakjuk a serpenyőbe vagy a wokba a kelbimbót, hozzáadjuk a gesztenyét, majd magas hőfokon 5 percig dobva-rázva sütjük.

3. Hozzákeverjük a vajat és a szerecsendiót. Azonnal tálaljuk.

Kelbimbó gesztenyével és pancettával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1802 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt nélkülözhetetlen segítség. A tökéletes sütés-főzés nem tökéletes... bővebben...
Kelbimbó gesztenyével és pancettával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt nélkülözhetetlen segítség. A tökéletes sütés-főzés nem tökéletes... bővebben...
most van szezonja