Savanyított hagyma

Pickled onions

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 35 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Savanyított hagyma
Eszközök: kés, keverőtál, lábas, tűzhely
Eljárások: főzés, hámozás, szikkasztás
Adag: 5 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
500 dkg fehér hagyma
10 szem fekete bors
10 evőkanál pác fűszerkeverék
10 dl malátaecet
12 és fél dkg
ízlés szerint szegfűszeg

Elkészítés:

1. A hagymát megtisztítjuk, megsózzuk, és lefedve éjszakára állni hagyjuk.

2. Másnap folyó vízben megmossuk és megszárítjuk.

3. A többi hozzávalót egy nagyobb edényben 5 percig főzzük.

4. Hozzáadjuk a hagymát, és még 10 percig fedő nélkül főzzük.

5. A hagymát üvegekbe töltjük, a levet ráöntjük. Hűvös helyen legalább 2 hétig eláll.

Savanyított hagyma
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2571 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Savanyított hagyma
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
tippek, fortélyok