Csípős mustáros zöldség

Hot mustard pickle

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 60 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Csípős mustáros zöldség
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál mustárpor
50 dkg uborka
50 dkg fehér hagyma
25 dkg zöld paradicsom
50 dkg kelbimbó
1 evőkanál kurkuma
2 és fél dkg liszt
12 és fél dkg vaj
1 mokkáskanál zellermag
1 evőkanál kapormag
25 dkg
25 dkg vöröshagyma

Elkészítés:

1. A kelbimbót, a zöld paradicsomot és a hagymát megmossuk-megtisztítjuk, a sót 4 liter vízben feloldjuk, és ráöntjük a zöldségekre.

2. 24 órára hidegre tesszük, majd leöntjük a vizet.

3. Az uborkát apróra reszeljük, a kaprot és a zellermagot egy teáskanál sóval 1 liter vízben felforraljuk. 10 percig főzzük, majd leöntjük róla a vizet.

4. Az összes zöldséget tálba tesszük. A felforrósított vajba keverjük a lisztet, felöntjük az ecettel, és 3 percig főzzük.

5. Hozzáadjuk a cukrot, a kurkumát és a mustárport. 24 órán át pácoljuk, majd a maradék páclevet is belekeverjük.

Csípős mustáros zöldség
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2111 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Csípős mustáros zöldség
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
szótár