Fenyőmagos fettuccine diós pestóval

| Pestós fettucine receptek
Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fenyőmagos fettuccine diós pestóval
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg héjas dió
4 és fél dkg fenyőmag
40 dkg fettuccine
10 dkg friss petrezselyemzöld
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Tegyük a fenyőmagot egy tepsire és süssük aranyszínűre 5-10 perc alatt.

2. Pucoljuk meg a diót, majd vágjuk össze egy robotgépben a fenyőmaggal, a fokhagymával, a petrezselyemmel és az olajjal.

3. Főzzük a tésztát enyhén sós, forrásban lévő vízben 3-4 perc alatt al dente (azaz roppanósra).

4. Szűrjük le a tésztát és tegyük egy nagy, előmelegített tálba. Öntsük rá a szószt, finoman keverjük össze, és tálaljuk melegen.

Fenyőmagos fettuccine diós pestóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1513 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészták
Tészták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Az olasz konyha repertoárjából több mint 140 klasszikus és modern tésztaételt mutatunk be. Az itt felsorakoztatott pazar receptgyűjteményből minden alkalomra találhat valamit az érdeklődő. bővebben...
Fenyőmagos fettuccine diós pestóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészták
Tészták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Az olasz konyha repertoárjából több mint 140 klasszikus és modern tésztaételt mutatunk be. Az itt felsorakoztatott pazar receptgyűjteményből minden alkalomra találhat valamit az érdeklődő. bővebben...
van itthon