Nyári gyümölcssaláta
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 30 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. A rózsaszín grapefruitokat félbevágjuk, levüket kinyomjuk.
2. Egy nagy tálban összekeverjük a grapefruitlevet az almalével.
3.Hozzáadjuk a cukrot és a gyömbért, jól elkeverjük.
4. A dinnyét lehéjazzuk, és kis darabokra vágjuk.
5. A nektarint vagy őszibarackot és a szilvát kimagvaljuk, és cikkekre vágjuk.
6. Az epret lecsumázzuk, a nagyobb szemeket félbevágjuk.
7. A gyümölcsöt összekeverjük a lével: műanyaglapáttal, óvatosan beleforgatjuk, hogy mindenhol átjárja az íze. A gyümölcssalátát nagy tálban adjuk asztalra. Díszítsük mentalevelekkel.
Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.