Kekszes almás krémes

Elkészítési idő: 100 perc Munkaidő: 40 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kekszes almás krémes
Adag: 1 tepsi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 tasak vaníliapuding
150 dkg hámozott, reszelt alma
4 evőkanál forrásban lévő víz
2 púpozott evőkanál kakaó
ízlés szerint fahéj

Elkészítés:

1. Az almát megmostam és lereszeltem, cukroztam ízles szerint és odatettem főni, kevés vízzel.

2. Amikor szinte kész volt, akkor hozzátettem a vízzel feloldott pudingot, (ha szükséges még tegyünk vizet hozzá, ne legyen túl kemény, de híg sem.

3. Utoljára jön a fahéj. Egy keretes tepsibe lerakunk 1 sor kekszet erre simítjuk a langyosra hűlt almát, majd megint egy sor keksz és rá az alma... a tepsi méretétől függően rakjuk a sorokat. A felső réteg mindig keksz legyen.

4. Ekkor elkészítettem a kakaómázat. A cukorhoz tettem a kakaót és összekevertem, ezután a lobogó forró vízzel elkevertem és a kekszre simítottam.

5. Legvégül legalább 60 percre hűtőszekrénybe tettem.

Kekszes almás krémes
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1605 alkalommal tekintették meg
szerkesztoseg
2014.05.27 szerkesztoseg
Anita, köszönjük a receptet. Reméljük sokan elkészítik majd.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
berkeczianita berkeczianita
közösségünk tagja
Kekszes almás krémes
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
berkeczianita berkeczianita
közösségünk tagja
hírlevél