Panna cotta

Olasz vaníliapuding

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Panna cotta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 rúd vanília
4 lap zselatin
1 dl zsírdús tej
A zseléhez:
1 lap zselatin
15 dkg málna
vagy
15 dkg eper
vagy
15 dkg kimagozott meggy

Elkészítés:

1. A tejet, a 30%-os tejszínt, a kristálycukrot és a vanília rúd kikapart belsejét felfőzöm, de nem forralom. A tűzről levéve beleteszem a lapzselatint, elkeverem, hogy feloldódjon.

2. Formákba töltöm, kihűtőm.

3. A gyümölcszselét barnacukorból készült cukorszirupból készítem (1 rész víz, 1 rész cukor). Felforralom, majd beleteszem a meggyet és a lapzselatint.

4. Hűlni hagyom, majd rámerem a pudingra, együtt tovább hűtöm. Tényleg nem bonyolult.

Egy észak-olasz desszert, amely könnyen elkészíthető és mutatós.
Panna cotta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1553 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Panna cotta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
most van szezonja