Spenót paradicsommal

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Spenót paradicsommal
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg bébispenót
45 dkg kis méretű, félbevágott lucullus paradicsom
5 dkg vaj
1 nagy csipet reszelt szerecsendió
2 gerezd zúzott fokhagyma
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fokhagymát puhára pároljuk a vaj felén, hozzáadjuk a paradicsomot, és még 4-5 percig pároljuk.

2. A spenótot egy másik serpenyőben, kevés víz hozzáöntésével 2-3 perc alatt puhára pároljuk. Lecsöpögtetjük, durvára vágjuk, a paradicsomhoz tesszük.

3. A vaj másik felével átmelegítjük. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a szerecsendiót, majd azonnal tálaljuk.

Spenót paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 644 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt nélkülözhetetlen segítség. A tökéletes sütés-főzés nem tökéletes... bővebben...
Spenót paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt nélkülözhetetlen segítség. A tökéletes sütés-főzés nem tökéletes... bővebben...
van itthon