Mandulás dip grissinivel

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mandulás dip grissinivel
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 dkg apróra vágott mandula
1 csomag grissini
2 evőkanál ketchup
2 és fél dl olívaolaj
1 kisebb chilipaprika
5 gerezd fokhagyma
kevés ecet
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk és összenyomkodjuk.

2. A chilit megtisztítjuk, kicsumázzuk és apróra vágjuk.

3. Az őrölt mandulát forró serpenyőben állandóan kevergetve enyhén megpirítjuk.

4. Az olívaolajat egy tálba öntjük, valamennyi hozzávalót beletesszük és összekeverjük. A dipet sóval és borssal ízesítjük. Egy tálban a grissinihez kínáljuk, de grissini helyett felszeletelt sárgarépát, zellert vagy uborkát is kínálhatunk a diphez.

Mandulás dip grissinivel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1197 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Grill, raclette, fondü
Grill, raclette, fondü
(Kossuth Kiadó, 2002)

A közös sütésnek-főzésnek mindig különös varázsa van, mert összekapcsol két élvezetet, a játékot és az étkezést. A mulatság lehet nyílt parázson való grillezés a szabadban, fondü, raclette, wok, tűzfazék vagy asztali... bővebben...
Mandulás dip grissinivel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Grill, raclette, fondü
Grill, raclette, fondü
(Kossuth Kiadó, 2002)

A közös sütésnek-főzésnek mindig különös varázsa van, mert összekapcsol két élvezetet, a játékot és az étkezést. A mulatság lehet nyílt parázson való grillezés a szabadban, fondü, raclette, wok, tűzfazék vagy asztali... bővebben...
van itthon