Vaníliapudinggal töltött ananász

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vaníliapudinggal töltött ananász
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csomag vaníliapuding
2 db ananász
3 teáskanál kristálycukor
5 dl tej
kevés tejszínhab
igény szerint csokoládé

Elkészítés:

1. Az ananászokat hosszában kettévágjuk, a húsukat kivágjuk, és apróra kockázzuk.

2. A hidegen kikeverhető pudingporhoz hozzáadjuk a tejet, és körülbelül 8-10 perc alatt keményre verjük. (ha főzzük a pudingot, várjuk meg, míg kihűl), majd keverjük bele az ananászkockákat, és kanalazzuk vissza az ananászokba.

3. Díszítsük egy felszeletelt eperrel vagy valamilyen más piros gyümölccsel, esetleg befőttel. Nyomózsákból nyomjunk rá egy kis tejszínhabot, és reszeljünk rá csokoládét.

Ha az ananász bóbitájából könnyűszerrel ki tudunk húzni egy levelet, akkor biztosan érett. Ha túl érett, akkor barna színű, puha és könnyen benyomható. Vásárláskor nyugodtan próbáljunk meg kihúzni egy levelet.
Vaníliapudinggal töltött ananász
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1088 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Évszakok konyhája ,
Évszakok konyhája
(Geopen Kiadó, 2005)

bővebben...
Vaníliapudinggal töltött ananász
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Évszakok konyhája ,
Évszakok konyhája
(Geopen Kiadó, 2005)

bővebben...
hírlevél