Waldorf-saláta

Elkészítési idő: 100 perc Munkaidő: 40 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Waldorf-saláta
Adag: 9 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
22 és fél dkg majonéz
22 és fél dkg dió
6 ¾ db alma
56 és ¼ dkg zeller
2 és ¼ db citrom
1 dl tejszín
ízlés szerint porcukor
ízlés szerint frissen őrölt fehér bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az almát meghámozzuk, a magházát eltávolítjuk, a zellert is megtisztítjuk, és mindkettőt gyufaszál nagyságúra felvágjuk (almareszelőn is lereszelhetjük, akkor kicsit "pépesebb" lesz).

2. Salátástálba tesszük, rányomjuk a citrom levét, és a durvára darált dióval összekeverjük.

3. A majonézt, a tejfölt, a mustárt, a száraz fehérbort és a tejszínt jól összekeverjük, és tálalásig hűtőbe tesszük.

Waldorf-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2796 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Évszakok szakácskönyve
Évszakok szakácskönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit... bővebben...
Waldorf-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Évszakok szakácskönyve
Évszakok szakácskönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit... bővebben...
vegetáriánus ételek