Kecskesajttal és bazsalikommal töltött csirkemell

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kecskesajttal és bazsalikommal töltött csirkemell
Eszközök: kés, serpenyő, tűzhely
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 kis csokor friss bazsalikom
10 dkg puha kecskesajt
4 db lebőrözött csirkemellfilé
2 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Éles késsel a hosszabb oldaluk felől beleszúrunk a filékbe, és mindegyikbe nagy, tölthető zsebet vágunk, óvatosan, hogy a szélüket ne vágjuk át.

2. A sajtot 4 egyenlő részre osztjuk, és 3-3 bazsalikomlevéllel együtt a nyílásokba nyomkodjuk. Lezárjuk, és sóval, borssal fűszerezzük.

3. Serpenyőben felhevítjük az olajat, és a töltött csirkemellet lassú tűzön, néhányszor megforgatva, 15-20 perc alatt puhára és aranybarnára sütjük.

4. Bazsalikomlevelekkel díszítve, melegen tálaljuk.

Kecskesajttal és bazsalikommal töltött csirkemell
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1851 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Csirke Csirke
(Vince Kiadó, 2008)

A csirkehús kiváló fehérje-, B-vitamin-, és ásványianyag-forrás. Alacsony zsírtartalma miatt ideális étel a fogyni vágyók vagy a koleszterinszintjükre ügyelők számára. És nemcsak a tápértéke fontos - a csirkét rendkívül... bővebben...
Kecskesajttal és bazsalikommal töltött csirkemell
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Csirke Csirke
(Vince Kiadó, 2008)

A csirkehús kiváló fehérje-, B-vitamin-, és ásványianyag-forrás. Alacsony zsírtartalma miatt ideális étel a fogyni vágyók vagy a koleszterinszintjükre ügyelők számára. És nemcsak a tápértéke fontos - a csirkét rendkívül... bővebben...
most van szezonja