Fahéjas piskótatorta
Elkészítési idő:
60 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 1 tortaforma (24 centiméteres)
Elkészítés:
1. A sütőt 170 fokra előmelegítjük. Kivajazunk és liszttel behintünk egy 24 átmérőjű tortaformát.
2. Tálba szitáljuk a lisztet, a fahéjat, a sütőport és a sót.
3. Egy másik tálban robotgéppel habosra keverjük a puha vajat a cukorral és a vaníliakivonattal.
4. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, mindegyikkel külön-külön jól kikeverjük. a krémbe belekeverjük a száraz hozzávalókat és a tejet.
5. A tésztát a kivajazott formába simítjuk és 35-45 percig, illetve tűpróbáig sütjük.
6. A süteményt a formában hagyjuk kihűlni. A formából kivéve rácsorgatjuk a citrommázat és hagyjuk megszilárdulni.