Zöldcitromos-mentás csirkecomb



Elkészítés:
1. Nagy tálban összekeverjük a mentát, a mézet és a citromlét. Sóval, borssal fűszerezzük. Fogpiszkálóval összefogjuk a combokat, hogy megőrizzék a formájukat, majd a pácba forgatjuk úgy, hogy egyenletesen érje mindenhol.
2. Műanyag fóliával letakarva hűtőbe tesszük legalább 30 percre. A csirkehúst kivesszük, lecsepegtetjük, de a páclét megtartjuk.
3. A grillt közepes hőmérsékletre melegítjük. A csirkehúst a grillrácsra tesszük, és a megmaradt páclével kenegetve, időnként megfordítva 15-18 percig sütjük, amíg a legvastagabb részén megszúrva tiszta levet ereszt.
4. Közben a mártás hozzávalóit összekeverjük egy tálban. A csirkéből kivesszük a fogpiszkálókat. A salátával és a mentás joghurttal tálaljuk, amibe mártogathatjuk.