Sajtos rúd

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sajtos rúd
Adag: 1 tepsi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg sajt
2 teáskanál köménymag
2 db tojás
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A leveles vajas tésztát felolvasztjuk, egy belisztezett deszkán körülbelül fél centi vastagra kinyújtjuk, és tojássárgájával megkenjük (lehet vajjal vagy margarinnal is).

2. Enyhén megsózzuk, meghintjük a köménymaggal, és egyenletesen ráreszeljük a sajtot.

3. Derelyevágóval egy-másfél centi széles és körülbelül 10 centi hosszú csíkokra vágjuk.

4. Sütőpapírral kibélelt tepsibe egymás mellé rakjuk, és közepesen meleg (150 °C) sütőben szép világospirosra sütjük.

Sajtos rúd
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1521 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Évszakok szakácskönyve
Évszakok szakácskönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit... bővebben...
Sajtos rúd
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Évszakok szakácskönyve
Évszakok szakácskönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit... bővebben...
vegetáriánus ételek