Sült csirkecomb burgonyával

| Burgonyával sült csirkecomb receptek
Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült csirkecomb burgonyával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg burgonya
4 db egész csirkecomb
vagy
ízlés szerint fűszeres só

Elkészítés:

1. A csirkecombokat megmossuk, lecsepegtetjük. Megszórjuk a fűszeres sóval, és beletesszük egy sütőzacskóba.

2. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk. a burgonyát nagyobb darabokra, a vöröshagymát félbevágjuk, és betesszük a combok mellé.

3. Lezárjuk a zacskót, hústűvel szúrunk bele 15-20 lyukat (hogy a gőz távozni tudjon), beletesszük a sütőbe, és közepesen meleg sütőben megsütjük. Uborkával tálaljuk.

Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Sült csirkecomb burgonyával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1169 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Évszakok szakácskönyve
Évszakok szakácskönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit... bővebben...
Sült csirkecomb burgonyával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Évszakok szakácskönyve
Évszakok szakácskönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit... bővebben...
ételfotó