Szójás csirkeszárnyak

| Főtt csirkeszárny receptek
Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szójás csirkeszárnyak
Adag: 3-4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ teáskanál sötét szójaszósz
2 evőkanál világos szójaszósz
25 dkg csirkeszárny
1 teáskanál kristálycukor
1 db 2 cm-es gyömbér
1 evőkanál szeletelt újhagyma
2 és fél dl víz

Elkészítés:

1. A csirkeszárnyakat megmossuk és leszárítjuk. Kis lábosban felforraljuk a vizet, beletesszük a húst, az újhagymát és a gyömbért. Újra felforraljuk.

2. A maradék hozzávalókkal fedő alatt 30 percig főzzük.

3. Szűrőkanállal kivesszük a csirkehúst a megmaradt léből, és forrón tálaljuk.

Szójás csirkeszárnyak
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2123 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Csirke Csirke
(Vince Kiadó, 2008)

A csirkehús kiváló fehérje-, B-vitamin-, és ásványianyag-forrás. Alacsony zsírtartalma miatt ideális étel a fogyni vágyók vagy a koleszterinszintjükre ügyelők számára. És nemcsak a tápértéke fontos - a csirkét rendkívül... bővebben...
Szójás csirkeszárnyak
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Csirke Csirke
(Vince Kiadó, 2008)

A csirkehús kiváló fehérje-, B-vitamin-, és ásványianyag-forrás. Alacsony zsírtartalma miatt ideális étel a fogyni vágyók vagy a koleszterinszintjükre ügyelők számára. És nemcsak a tápértéke fontos - a csirkét rendkívül... bővebben...
szótár