Crostini csirkehússal és kecskesajttal



Elkészítés:
1. A kenyérszeleteket mindkét oldalukon kissé megpirítjuk. Közben az olajat, a fokhagymát és az oregánót kis tálba tesszük, sóval, borssal fűszerezzük, és jól elkeverjük. A pirítósok egyik oldalát megkenjük az olajos keverékkel.
2. Olajos oldalukkal felfelé sütőlemezre rendezzük a kenyérszeleteket. Mindegyikre teszünk egy-egy hideg és vékony hússzeletet, arra egy-egy paradicsomot.
3. Szétosztjuk a kecskesajtot is, a tetejére halmozzuk az olajbogyót, végül meglocsoljuk
a maradék fűszeres olajjal. 180 °C-ra előmelegített sütőben 5 percig sütjük, amíg a sajt olvadni kezd és aranybarna lesz.
4. A sütőből kivéve azonnal tálaljuk, friss salátát kínálunk mellé.