Málnakrém

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Málnakrém
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
22 dkg friss málna
vagy
22 dkg mélyhűtött málna
3 dl tejszín
6 dkg porcukor
néhány csepp mandulaaroma
A díszítéshez:
néhány mentalevél
néhány szem málna

Elkészítés:

1. A málnát megszórjuk a cukorral, és megvárjuk, míg levet ereszt. Egy nagy tál fölött egy kanál sűrűségű szűrőn áttörjük a málnát - a szűrőben maradt magokat kidobjuk.

2. Egy kis tálban habbá verjük a tejszínt a mandulaaromával.

3. Műanyaglapáttal vagy kézi habverővel óvatosan a málnapéphez keverjük a mandulaízű habot.

4. A krémet talpas poharakba vagy kis tálkákba merjük, és a félretett gyümölccsel és mentalevéllel díszítjük.

Málnakrém
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 14741 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Torták, sütemények, csemegék
Torták, sütemények, csemegék
(Vince Kiadó, 2002)

Azok az édességek, melyeknek receptjét e könyvből megismerhetjük, ínycsiklandóan finomak, gyönyörű szépek, legtöbbjük gyorsan és viszonylag egyszerűen elkészíthető - bár küllemükből ítélve ezt nem is gondolnánk. A... bővebben...
Málnakrém
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Torták, sütemények, csemegék
Torták, sütemények, csemegék
(Vince Kiadó, 2002)

Azok az édességek, melyeknek receptjét e könyvből megismerhetjük, ínycsiklandóan finomak, gyönyörű szépek, legtöbbjük gyorsan és viszonylag egyszerűen elkészíthető - bár küllemükből ítélve ezt nem is gondolnánk. A... bővebben...
könyvek