Pulykafasírt

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pulykafasírt
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csipet kakukkfű
3 gerezd zúzott fokhagyma
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 csokor összevágott snidling
1 db kissé felvert tojás
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint
A sütéshez:
igény szerint olaj

Elkészítés:

1. A darált húst a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük, összegyúrjuk.

2. Nedves kézzel 4 lapos pogácsát formázunk belőle.

3. Teflonserpenyőben olajat forrósítunk és a húspogácsa mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

4. Papírtörlőn leitatjuk róla az olajat és melegen tálaljuk.

Tálalhatjuk hamburgerként, főzelékekhez feltétként, vagy salátával ízlésünk szerint.

Pulykafasírt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 7956 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vermes Györgyné Vermes Györgyné
gasztroABC

Pulykafasírt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vermes Györgyné Vermes Györgyné
gasztroABC

recepttár

Kapcsolódó receptek (darált pulykahús összetevők alapján)