Kakaókrém

| Kakaókrém receptek
Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kakaókrém
Adag: 1 adag (4 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 dkg kakaó
7 dkg liszt
5 dl tej

Elkészítés:

1. A tejet felforraljuk, majd langyosra hűtjük.

2. A tojássárgákat a cukorral és a kakaóval habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet és tovább keverjük, amíg sima és csomómentes lesz.

3. Apránként felengedjük a langyos tejjel.

4. Lassú tűzön állandóan kevergetve besűrítjük. Ezt a műveletet elvégezhetjük gőz fölött is.

Kihűtjük az elkészült krémet, közben időnként megkeverjük hogy ne bőrösödjön meg a teteje.

Használhatjuk torták, sütemények töltéséhez, de tejszínhabbal, gyümölcsökkel gyors poharas desszertként is tálalhatjuk.

Kakaókrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 8798 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vermes Györgyné Vermes Györgyné
gasztroABC

Kakaókrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vermes Györgyné Vermes Györgyné
gasztroABC

hírlevél