Kecskesajtos, gyümölcsös saláta

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kecskesajtos, gyümölcsös saláta
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg kékszőlő
15 dkg lágy kecskesajt
1 kisebb sárgadinnye
1 db narancs leve, friss
4 evőkanál friss, finomra vágott zöldfűszer
1 nagyobb hámozott uborka
6 db tisztított retek
ízlés szerint
igény szerint zsenge spenót

Elkészítés:

1. A kecskesajtból (például chévre vagy caprino) gyúrjunk labdákat. Hempergessük meg őket a zöldfűszerekben (petrezselyem, snidling, menta, kakukkfű, bazsalikom, majoránna, tárkony, kapor), amíg egyenletesen bevonják őket. Tegyük őket félre.

2. Dinnyevájóval vájjunk ki gömböket a sárgadinnyéből és az uborkából. A dinnyegolyókat locsoljuk meg evőkanál narancslével. Az uborkagolyókat locsoljuk meg egy evőkanál olajjal, valamint sózzuk.

3. Egy nagy tálalótálra fektessünk spenótleveleket. Rendezzük el rajta a sajtot, a zöldségeket és a tetején a gyümölcsöt.

4. Locsoljuk meg a megmaradt 3 evőkanál olajjal és a narancslével. Óvatosan forgassuk össze és tálaljuk.

E mutatós nyári salátával lenyűgözhetjük a vendégeinket.
Kecskesajtos, gyümölcsös saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1462 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Harapnivalók
Harapnivalók
(Ventus Libro Kiadó, 2013)

Egyszerűen elkészíthető harapnivalók családunk és barátaink örömére. Ebben az elegáns és tartalmas szakácskönyvben 140 remek receptet kínálunk minden alkalomra. Az ízletes, egészséges fogások megfelelő tálalásában... bővebben...
Kecskesajtos, gyümölcsös saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Harapnivalók
Harapnivalók
(Ventus Libro Kiadó, 2013)

Egyszerűen elkészíthető harapnivalók családunk és barátaink örömére. Ebben az elegáns és tartalmas szakácskönyvben 140 remek receptet kínálunk minden alkalomra. Az ízletes, egészséges fogások megfelelő tálalásában... bővebben...
recepttár