Füstöltlazac-mártogató

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Füstöltlazac-mártogató
Adag: 12 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
75 dkg sovány krémsajt
vagy
2 evőkanál finomra vágott kapor
másfél evőkanál sós lében eltett kapribogyó
6 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
A tálaláshoz:
1 ág kapor

Elkészítés:

1. Robotgépben keverjük simára a füstölt lazacot, a krémsajtot, a citromlevet, a kapribogyót és a vágott kaprot. Sózzuk, borsozzuk, majd tegyük 2 órára a hűtőbe.

2. Kanalazzuk a keveréket egy tálalótálba, díszítsük fel a kaporággal és tálaljuk a sóstallérral.

E mártogatót az aperitiffel egy időben szolgáljuk fel vacsora előtt. Nagyon finom vékony, ropogós sóstallérral, de burgonya- vagy kukoricachipsszel vagy vékonyra szeletelt pirítóssal is.
Füstöltlazac-mártogató
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1560 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Harapnivalók
Harapnivalók
(Ventus Libro Kiadó, 2013)

Egyszerűen elkészíthető harapnivalók családunk és barátaink örömére. Ebben az elegáns és tartalmas szakácskönyvben 140 remek receptet kínálunk minden alkalomra. Az ízletes, egészséges fogások megfelelő tálalásában... bővebben...
Füstöltlazac-mártogató
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Harapnivalók
Harapnivalók
(Ventus Libro Kiadó, 2013)

Egyszerűen elkészíthető harapnivalók családunk és barátaink örömére. Ebben az elegáns és tartalmas szakácskönyvben 140 remek receptet kínálunk minden alkalomra. Az ízletes, egészséges fogások megfelelő tálalásában... bővebben...
recept beküldése