Fincsi gyümölcsös kocka



Elkészítés:
1. Előmelegítjük a sütőt 190 °C-ra (gáztűzhelynél 5-ös fokozat). Egy 20x20 cm-es tepsit alufóliával kibélelünk úgy, hogy a peremén túllógjon a fólia.
2. Egy tálba szórjuk a lisztet, hozzáadjuk a sütőport és a sót.
3. Egy másik tálban a körtét, a sárgabarackot, a mézet, az almaszószt, az olajat és a tojásokat összekeverjük. Hozzáadjuk a száraz adalékot.
4. A tésztát az előkészített tepsibe kanalazzuk. Mandulapehellyel megszórjuk, és 25-30 perc alatt aranyszínűre sütjük, amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló már nem ragad a tésztától.
5. Alufóliával rácsra rakjuk, ha kihűlt, a fóliát eltávolítjuk. Egyforma kockákra vágjuk.