Tésztasaláta

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tésztasaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg friss szélesmetélt
15 dkg kockára vágott mozzarella sajt
6 db kockára vágott lucullus paradicsom
1 csomó bazsalikomlevél
1 evőkanál kapribogyó
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
vagy
1 evőkanál vörösborecet
igény szerint víz
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
igény szerint forgácsolt parmezán sajt

Elkészítés:

1. A paradicsomot, a bazsalikomot, a mozzarellát, a kapribogyót, az olajat és az ecetet összekeverjük egy tálban.

2. A tésztát forró, sós vízben al dente főzzük.

3. A leszűrt tésztát a paradicsomszószos serpenyőbe öntjük. Óvatosan összekeverjük. Megszórjuk parmezánforgácsokkal, sózzuk és borsozzuk. Forrón tálaljuk.

Tésztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1605 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Tésztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
cikkek