Mozzarellás, zöldfűszeres rizs

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mozzarellás, zöldfűszeres rizs
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg rövid szemű rizs
25 dkg kockára vágott mozzarella sajt
2 evőkanál friss, finomra vágott zöldfűszer
9 dkg kockára vágott vaj
6 dkg frissen reszelt parmezán sajt
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A rizst forró, sós vízben 12-15 perc alatt puhára főzzük. Leszűrjük, jól lecsöpögtetjük, és visszatesszük a fazékba.

2. Hozzáadjuk a vajat, belekeverjük a zöld fűszereket (bazsalikom, snidling, petrezselyem), a mozzarellát és a parmezánt. Sózzuk, borsozzuk, majd addig kevergetjük, amíg a mozzarella meg nem olvad. Forrón tálaljuk.

Mozzarellás, zöldfűszeres rizs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2062 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Mozzarellás, zöldfűszeres rizs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
vegetáriánus ételek