Paradicsompesto

Pesto rosso, Vörös pesto

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paradicsompesto
Adag: 1 adag (4-6 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál friss petrezselyemzöld
2 evőkanál friss bazsalikom
6 dkg reszelt parmezán sajt
1 és ¼ dl extraszűz olívaolaj
2 db hámozott paradicsom
1 evőkanál sűrített paradicsom
2 evőkanál balzsamecet
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A napon szárított paradicsomot addig áztassuk meleg vízben, amíg meg nem puhul.

2. Tegyük robotgépbe a friss bazsalikommal, petrezselyemmel, a fokhagymával, a balzsamecettel, a sűrített paradicsommal, a meghámozott paradicsommal, majd öntsük bele az extraszűz olívaolajat, és szórjuk bele a reszelt parmezánt.

3. Ezután sózzuk, borsozzuk. A robotgéppel pépesre keverjük.

Paradicsompesto
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2609 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Paradicsompesto
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
facebook