Pesto

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pesto
Adag: 1 adag (4 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
2 evőkanál pirított fenyőmag
2 gerezd fokhagyma
1 nagyobb csokor bazsalikomlevél
1 és ¼ dl extraszűz olívaolaj

Elkészítés:

1. A fokhagymát, a fenyőmagot, a bazsalikomleveleket és a parmezánt durvára vágjuk egy robotgépben.

2. Óvatosan belecsorgatjuk az olajat, és a hozzávalókat sima krémmé dolgozzuk a géppel.

Pesto
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 889 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Pesto
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
google+