Vaníliapuding

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Vaníliapuding
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ db vaníliarúd
2 és fél dl tej

Elkészítés:

1. A pudinghoz a tejet és a vaníliát a forráspontig melegítjük egy kis edényben.

2. A tojássárgáját és a cukrot habverővel simára és krémesre keverjük. Felöntjük a forró tej egyharmadával, miközben a habverővel állandóan kevergetjük.

3. A maradék tejet is hozzáöntjük, és addig keverjük, míg egynemű nem lesz.

4. A keveréket kis serpenyőbe öntjük, lefedjük, majd alacsony hőmérsékleten, állandóan kevergetve addig főzzük, amíg a puding be nem sűrűsödik. Szitán átszűrjük. Forrón tálaljuk.

Vaníliapuding
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1750 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Vaníliapuding
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
twitter