Minestrone



Elkészítés:
1. Felmelegítjük az olajat egy serpenyőben. Hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát, majd puhára pároljuk.
2. Beletesszük a burgonyakockákat, azután a sárgarépát, a zellerszárat, a cukkinit, és még további 5 percig együtt pároljuk.
3. Felöntjük marhahúslevessel, hozzáadjuk a paradicsomot. A parmezán sajthéjat is beledobjuk. Felforraljuk, lefedve 1 órán át főzzük.
4. Hozzáadjuk a petrezselymet, a babot, és még 10 percig főzzük. Kidobjuk a parmezánhéjat. Sózzuk, borsozzuk a levest. Forrón tálaljuk.
Marhahúsalaplé

1. A hozzávalókat nagy fazékba rakjuk, és alacsony hőfokon 180 percig gyöngyözve főzzük.
2. Leszedjük a habot a tetejéről.