Olajbogyókrém

Tapenade

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Olajbogyókrém
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 és fél dkg kimagozott fekete olajbogyó
2 dkg friss petrezselyem
2 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
1 evőkanál kapribogyó
1 szem vékonyra szeletelt mogyoróhagyma
2 gerezd fokhagyma
2 teáskanál friss, finomra vágott oregánó
igény szerint vékony szeletre vágott bagett
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az olajbogyót, a petrezselymet, a fokhagymát, a kapribogyót, a mogyoróhagymát, a citromlevet és az oregánót jól összekeverjük egy robotgépben.

2. Lassan hozzáöntjük az olajat, pépesítjük. Sózzuk, borsozzuk.

3. A pástétomot a vékonyra szeletelt kenyerekre kenjük, majd azonnal tálaljuk.

Olajbogyókrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1807 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Olajbogyókrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
google+