Mozzarellás-bazsalikomos bruschetta

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mozzarellás-bazsalikomos bruschetta
Adag: 6-8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db vékonyra szeletelt ciabatta kenyér
35 dkg félbevágott koktélparadicsom
3 evőkanál bazsalikom
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. Előmelegítjük a grillt. A kenyereket oldalanként 2-3 perc alatt világosbarnára sütjük, majd meglocsoljuk olívaolajjal, megkenjük paradicsompürével.

2. A tetejükre mozzarellafalatokat, fél koktélparadicsomot és bazsalikomot helyezünk. Frissen őrölt borssal fűszerezzük. Azonnal tálaljuk.

A receptet készíthetjük napon szárított paradicsomból készült paradicsompürével is.
Mozzarellás-bazsalikomos bruschetta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1878 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Mozzarellás-bazsalikomos bruschetta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
cikkek