Sárgadinnye- és rukkolasaláta

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sárgadinnye- és rukkolasaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
35 dkg kockára vágott sárgadinnye
15 dkg rukkola
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
6 dkg forgácsolt parmezán sajt
2 evőkanál friss, összetépkedett bazsalikom
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. A sárgadinnyét, a rukkolát, a borecetet és az olajat összekeverjük egy tálban. Borssal ízesítjük. Alaposan összerázzuk.

2. Tálra rendezzük, majd megszórjuk az összetépkedett bazsalikommal és a parmezánforgácsokkal. Azonnal tálaljuk.

Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.
Sárgadinnye- és rukkolasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1475 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Sárgadinnye- és rukkolasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
twitter