Mozzarella sajt olaj- és kapribogyóval

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mozzarella sajt olaj- és kapribogyóval
Adag: 9 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
A dresszinghez:
1 és ⅓ dl extraszűz olívaolaj
4 és fél gerezd finomra vágott fokhagyma
4 ág finomra vágott oregánó
2 evőkanál balzsamecet
1 teáskanál
½ teáskanál őrölt feketebors
A salátához:
112 és fél dkg szeletelt mozzarella sajt
1 csomó friss oregánó

Elkészítés:

1. Felszeleteljük a mozzarella sajtot. A szeleteket tálra rendezzük az olaj‑ és a kapribogyóval, valamint az oregánólevelekkel.

2. Az öntet hozzávalóit alaposan összekeverjük egy kis tálban.

3. A dresszinget a sajtszeletekre öntjük. Azonnal tálaljuk.

Mozzarella sajt olaj- és kapribogyóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1292 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Mozzarella sajt olaj- és kapribogyóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
tippek, fortélyok