Zöldbab- és articsókasaláta

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldbab- és articsókasaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg konzerv articsókaszív
25 dkg darabolt zöldbab
25 dkg konzerv vajbab
1 db sült, csíkokra vágott piros húsú kaliforniai paprika
2 evőkanál fehérborecet
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
A díszítéshez:
ízlés szerint friss bazsalikomlevél

Elkészítés:

1. A zöldbabot forró, sós vízben pár perc alatt puhára főzzük. Leszűrjük, leöblítjük hideg vízzel.

2. A zöldbabot, a kaliforniai paprikát, a vajbabot, az articsókaszívet, az olajat és a borecetet összekeverjük egy tálban. Sózzuk, borsozzuk. Összerázzuk.

3. Bazsalikomlevelekkel díszítjük, majd tálaljuk.

Zöldbab- és articsókasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 710 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Zöldbab- és articsókasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
bevásárlólista