Pancettás lóbab

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pancettás lóbab
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
35 dkg lóbab
6 dkg kockára vágott pancetta
1 db kimagozott, kockára vágott piros húsú kaliforniai paprika
4 szál szeletelt újhagyma
vagy
4 db szeletelt mogyoróhagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hagymát, a kaliforniai paprikát és a pancettát megpirítjuk az olajon pár perc alatt.

2. A lóbabot is belekeverjük, és még 1 percig pirítjuk.

3. Felöntjük borral, felforraljuk. Lefedjük, és 5-10 percig főzzük, amíg a lóbab meg nem puhul. Sózzuk, borsozzuk. Melegen tálaljuk.

Pancettás lóbab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1548 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Pancettás lóbab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
hírlevél