Édeskömény parmezánnal

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Édeskömény parmezánnal
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 db negyedelt édesköménygumó
6 dkg forgácsolt parmezán sajt
6 dkg kockára vágott vaj
2 és fél dl víz
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
A díszítéshez:
ízlés szerint friss petrezselyemzöld

Elkészítés:

1. Az édesköményt, a vizet, a vajat összeforraljuk egy serpenyőben. Az édesköményt lefedjük, és 5-10 percig főzzük, amíg meg nem puhul.

2. Előmelegített tálra rakjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk parmezánforgácsokkal, illetve friss petrezselyemmel. Forrón tálaljuk.

Édeskömény parmezánnal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1601 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Édeskömény parmezánnal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
hírlevél