Paradicsomos frittata zöldfűszerekkel

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paradicsomos frittata zöldfűszerekkel
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
¼ csomó friss snidling
5 db tojás
7 és fél dkg kockára vágott mozzarella sajt
3 ¾ dkg frissen reszelt pecorino sajt
2 és fél db paradicsom
4 evőkanál friss, darabolt koriander
2 evőkanál friss, finomra vágott zsálya
1 evőkanál friss, finomra vágott petrezselyemzöld
1 teáskanál
1 evőkanál vaj
½ szál finomra reszelt sárgarépa
½ evőkanál paradicsompüré

Elkészítés:

1. Felkockázzuk a paradicsomot, megsózzuk. 10 percre szitába rakjuk, hogy a leve kicsorogjon.

2. Előmelegítjük a grillsütőt.

3. A tojásokat összekeverjük a paradicsompürével. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett paradicsomot, a napon szárított paradicsomot, a sárgarépát, a snidlinget, a koriandert, a zsályát és a mozzarellát.

4. Felolvasztjuk a vajat egy nagy serpenyőben magas hőfokon. Beleöntjük a tojásos keveréket. 5 perc alatt a lepény alsó részét barnásra sütjük.

5. Az omlett tetejét 2-3 perc alatt aranyszínűre grillezzük. Cikkekre vágjuk, forrón tálaljuk.

Paradicsomos frittata zöldfűszerekkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2353 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Paradicsomos frittata zöldfűszerekkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
most van szezonja