Paradicsomos frittata zöldfűszerekkel
Elkészítési idő:
35 perc
Munkaidő: 30 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4-6 főre
Elkészítés:
1. Felkockázzuk a paradicsomot, megsózzuk. 10 percre szitába rakjuk, hogy a leve kicsorogjon.
2. Előmelegítjük a grillsütőt.
3. A tojásokat összekeverjük a paradicsompürével. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett paradicsomot, a napon szárított paradicsomot, a sárgarépát, a snidlinget, a koriandert, a zsályát és a mozzarellát.
4. Felolvasztjuk a vajat egy nagy serpenyőben magas hőfokon. Beleöntjük a tojásos keveréket. 5 perc alatt a lepény alsó részét barnásra sütjük.
5. Az omlett tetejét 2-3 perc alatt aranyszínűre grillezzük. Cikkekre vágjuk, forrón tálaljuk.