Marhacarpaccio

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető drága
Marhacarpaccio
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg rukkola
1 evőkanál balzsamecet
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
6 dkg forgácsolt parmezán sajt
vagy
6 dkg forgácsolt pecorino sajt
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A bélszínt szorosan fóliába csavarjuk, azután 2 órára lefagyasztjuk. Fagyasztás után éles késsel 3 milliméteres szeletekre vágjuk.

2. A rukkolát megforgatjuk az olajban és a balzsamecetben.

3. A vékony bélszínszeleteket egymást kissé átfedve, kör alakban tálra helyezzük, a tetejére halmozzuk az olajos, balzsamecetes rukkolát, illetve a sajtforgácsokat. Sózzuk, borsozzuk. Azonnal tálaljuk.

Közepesen testes, száraz, gyümölcsös vörösbor illik hozzá.
Marhacarpaccio
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1558 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
Marhacarpaccio
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Modern mediterrán konyha
Modern mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a Balkánon, a Közel-Keleten járva ízletes és egészséges ételekből válogathat az utazó. Könyvünkben több mint 270 receptet... bővebben...
most van szezonja