Kókuszkrémes sült sodó



Elkészítés:
1. Előmelegítjük a sütőt 150 fokra (gáztűzhelynél 2-es fokozat).
2. A tojásokat levegősre keverjük egy tálban. Hozzáadjuk az édes tejet, a vitaminnal dúsított tejet és a kókuszkrémet, majd simára keverjük. Beleforgatjuk a kókuszreszeléket, a vaníliakivonatot, a rumot. A keveréket 23x32 centiméteres tepsibe kanalazzuk.
3. Egy órán át sütjük, amikor is elvégezzük a fogpiszkálópróbát: ha a közepébe szúrt fogpiszkálóra már nem ragad rá a massza, akkor megsült. Elzárjuk a sütőt, és abban hagyjuk hűlni 15 percig.
4. Kivesszük a sütőből a kókuszsodót, és szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni. Tálalás előtt 4 órára a hűtőszekrénybe tesszük.