Gazdag csokoládébevonó

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 10 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Gazdag csokoládébevonó
Adag: 1 adag (6-8 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 teáskanál vaníliakivonat
2 és fél dl tejszín
30 dkg porcukor
50 dkg durvára tört keserű csokoládé

Elkészítés:

1. A csokoládét, a tejszínt, a vaníliakivonatot gyöngyöző vízfürdő fölött egybeolvasztjuk. Beleforgatjuk és elkeverjük a porcukrot.

2. A bevonót átpasszírozzuk szitán, hogy csomómentes legyen, és 30 percre hűtőszekrénybe tesszük, hogy lehűljön és megszilárduljon.

Gazdag csokoládébevonó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1873 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Desszertek , ,
Desszertek
(Kossuth Kiadó, 2010)

Ha lenne terülj-terülj asztalkánk, könnyedén kívánhatnánk egy-egy étkezés befejeztével almás pitét vagy csokoládés muffint, esetleg könnyű habcsókot… Könyvünk valódi terülj-terülj asztalka – még ha nem is úgy, hogy... bővebben...
Gazdag csokoládébevonó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Desszertek , ,
Desszertek
(Kossuth Kiadó, 2010)

Ha lenne terülj-terülj asztalkánk, könnyedén kívánhatnánk egy-egy étkezés befejeztével almás pitét vagy csokoládés muffint, esetleg könnyű habcsókot… Könyvünk valódi terülj-terülj asztalka – még ha nem is úgy, hogy... bővebben...
bevásárlólista