Narancsos-tejfölös tortácska



Elkészítés:
1. Előmelegítjük a sütőt 170 fokra (gáztűzhelynél 3-as fokozat). Muffin papírral kibélelünk egy 12 darabos muffin tepsit.
2. A kétféle lisztet kis tálban összekeverjük. A vajat, a cukrot elektromos habverővel, közepes fokozaton krémesre keverjük. Hozzáadjuk a narancshéjat, 1,2 dl tejfölt, és addig keverjük, amíg az alkotórészek tökéletesen egyesülnek. Egyenként beleütjük a tojásokat, alaposan elkeverjük. A gépet alacsony fokozatra állítjuk, óvatosan a tálba szórjuk a lisztet, majd elkeverjük.
3. A tészta felét az előkészített mélyedésekbe kanalazzuk, a visszamaradt (0,6 dl) tejfölt a közepükbe rakjuk. Befedjük a maradék tésztával. Körülbelül 15-20 percig sütjük, érintésre rugalmasnak kell lennie. A tepsit rácsra rakjuk, 5 percig hagyjuk hűlni. Majd megfordítjuk, a rácsra borítjuk a süteményeket. A talpukra állítva hűtjük ki.
4. A bevonóhoz habosra keverjük a vajat, a krémsajtot, a narancshéjat, a vaníliát egy kis tálban. Óvatosan hozzáadjuk porcukrot, és addig keverjük, amíg az alkotórészek tökéletesen egyesülnek. A tortácskák tetejére spatulával vagy késsel kenjük a bevonót. 1-1 kandírozott narancsot helyezünk rá.