Tejfölös zöldbabfőzelék

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tejfölös zöldbabfőzelék
Eszközök: fazék, kés, tűzhely
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg zöldbab
2 dl tejföl
2 evőkanál olajos rántás
igény szerint borecet
igény szerint
ízlés szerint szurokfű

Elkészítés:

A megmosott zöldbab (sárga, zöld vagy foltos hüvelyű is lehet) két végét levágjuk és körülbelül 2 centiméteres ferde kockákra vágjuk, majd sós vízben vagy gőzben puhára főzzük.

Az apróra vágott petrezselymet a többi hozzávalóval és egy kis vízzel elkeverjük, és az egészet összeforraljuk.

Tejfölös zöldbabfőzelék
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3849 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egy fazék főzelék
Egy fazék főzelék
(Kossuth Kiadó, 1991)

bővebben...
Tejfölös zöldbabfőzelék
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egy fazék főzelék
Egy fazék főzelék
(Kossuth Kiadó, 1991)

bővebben...
ételfotó