Kávés szelet
Kávés brownie



Elkészítés:
1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra (gáztűzhelynél 4-es fokozat). Kivajazunk Egy 28 x 18 centiméteres tepsit.
2. Elkészítjük az alapot. A lisztet, a sütőport, a sót tálba szórjuk. A kávét és a kakaót egy nagy tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a vajat, a cukrot, a tojásokat és a száraz alapanyagokat, majd alaposan összekeverjük. Az előkészített tepsibe öntjük a masszát.
3. Körülbelül 25-35 percig sütjük, vagy amíg a brownie teteje ki nem szárad. Ne süssük túl! A tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni.
4. A tejcsokoládét, a vajat és a tejet gyöngyöző vízfürdő fölött addig kevergetjük, amíg a csokoládé fel nem olvad. Félrehúzzuk a tűzről, simára keverjük a porcukorral.
5. Megkenjük a tészta tetejét a bevonó cukormázzal. 16-20 szeletre vágjuk.