Savanyú burgonyafőzelék

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető olcsó
Kép nélkül
Eszközök: fazék, kés, serpenyő, tűzhely
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg burgonya
2 evőkanál liszt
2 evőkanál olaj
igény szerint borecet
vagy
igény szerint ecet
igény szerint
ízlés szerint babérlevél
igény szerint bors

Elkészítés:

A meghámozott burgonyát kockákra vágjuk és annyi sós vízzel, hogy ellepje, a babérlevéllel együtt megfőzzük. 2 evőkanál zsíros vagy olajos rántást az ecettel és kevés vízzel elkeverjük, és összeforraljuk a krumplival. Sóval, borssal ízesítjük.

Savanyú burgonyafőzelék
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3501 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egy fazék főzelék
Egy fazék főzelék
(Kossuth Kiadó, 1991)

bővebben...
Kép nélkül
Savanyú burgonyafőzelék
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egy fazék főzelék
Egy fazék főzelék
(Kossuth Kiadó, 1991)

bővebben...
most van szezonja